Παιδί

Καλοκαιρινό camp στα Δύο Αοράκια

Έναρξη λειτουργίας την Δευτέρα 6 Ιουλίου – Πληροφορίες για την εγγραφή των παιδιών

Την έναρξη λειτουργίας του πολυαθλητικού Indoor Summer Sports Camp στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, από την Δευτέρα 6 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου ανακοινώνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού ΑΕ ΟΤΑ.

Όπως αναφέρεται, το ISCC πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τα καλοκαιρινά camp και την άθληση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Indoor Summer Sports Camp (ISSC), στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου.

Το Camp ξεκινά την Δευτέρα 6 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα.

Το ISCC είναι ένα πολυαθλητικό καλοκαιρινό camp, το οποίο υλοποιείται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εμπειρία στην εκγύμναση και διαχείριση παιδιών ηλικίας από 7 έως και 12 ετών.

Το ISCC πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τα καλοκαιρινά camp και την άθληση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον έχει προβλεφθεί η ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών πάνω στους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν.

Για την εγγραφή πρέπει να κατατεθούν:

α. Αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών

β. Ιατρική βεβαίωση υγείας για άθληση (από τον παιδίατρο σας)

γ. Υπεύθυνη βεβαίωση COVID19 υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών (ανανεώνεται κάθε πρώτη ημέρα κάθε περιόδου) επισυνάπτεται και μπορείτε να την βρείτε στο SITE μας www.aahaeota.gr ή στο παρακάτω link https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

Πληροφορίες για το ISSC camp δίδονται στα τηλέφωνα 2810380830, 2810264560, 2810215080) και στο Email: indoorScamp@aahaeota.gr , ISC@aahaeota.gr, Site: www.aahaeota.gr».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια