Παιδί

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι ανάγκες των παιδιών δεν πάνε διακοπές

Πως μπορείτε να στηρίξετε τις δράσεις του Οργανισμού και το φετινό καλοκαίρι;

Κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, ανά πάσα στιγμή όλες οι υπηρεσίες του «Χαμόγελου του Παιδιού» λειτουργούν κανονικά και παραμένουν ενεργές στην υπηρεσία του κάθε παιδιού και οικογένειας, πανελλαδικά.

Οι ανάγκες των παιδιών παραμένουν οι ίδιες και τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης δεν παύουν το καλοκαίρι. Αντιθέτως, τους καλοκαιρινούς μήνες τα αιτήματα για υποστήριξη αυξάνονται.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» θα είναι δίπλα στα 350 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του οργανισμού.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» θα βρίσκονται δίπλα στα 1.800 παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 750 παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το καθημερινό τραπέζι 3.600 παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 68.000 κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» και αυτό το καλοκαίρι με το πιο ζεστό χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 74.000 Παιδιά το πιο σημαντικό δώρο και αυτό το καλοκαίρι: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

Στηρίξτε τις δράσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό, μόνο από Ελλάδα.

(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ», μόνο από Ελλάδα.

(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

- Βρείτε όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ.

- Επισκεφτείτε τα καλοκαιρινά μας Bazaars. Δείτε πού πραγματοποιούνται εδώ.

- Κάντε τις καλοκαιρινές σας αγορές  στο E-shop μας εδώ.

- Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια