Παιδί

Ένα παιδικό μουσείο στο Ηράκλειο

Ένα ταξίδι με στόχο την αναζήτηση νέων προορισμών και νέων πληροφοριών

Το ταξίδι της εξερεύνησης έχει περιπέτειες, ανακαλύψεις και φυσικά νέες εμπειρίες. Τι γίνεται, όμως, όταν συνδυάσεις αυτό το ταξίδι με το παιχνίδι; Και κυρίως με τα παιδιά και τον πολιτισμό; Τότε έχεις το παιδικό μουσείο της... εξερεύνησης!

Το Exploration Children's Μuseum είναι ένα παιδικό μουσείο με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, αφιερωμένο στην υπηρεσία του παιδιού και της οικογένειάς του, αποστολή των ιδρυτών είναι να εμπνέουμε τα παιδιά να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν, να πειραματίζονται και φυσικά να παίζουν.

Μέσα από τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες, προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης και παιχνιδιού, ενισχύοντας το θεσμό της οικογένειας και δημιουργώντας νέες εμπειρίες μέσα από τη χρήση αντικειμένων, διαδραστικών εκθεμάτων και ζωντανής ερμηνείας.

Το Exploration Children's Museum είναι ένα κινητό παιδικό μουσείο και βρισκόμαστε παντού για όλα τα παιδιά της Κρήτης. Με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρείτε να παίζουμε και να ανακαλύπτουμε με τα παιδιά σε διάφορες γωνιές της πόλης μας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και μάθετε περισσότερα: www.exploration.gr

Σχόλια