Παιδί

ESN: Έλα να γίνεις ξανά παιδί στο Ηράκλειο

Η είσοδος είναι ελεύθερη - Μπορείτε να προσφέρετε ό,τι θέλετε για τους μικρούς μας φίλους

Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να ήσασταν παιδί ξανά;

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους εμάς να ζήσουμε για λίγο τη ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων, παίζοντας παιχνίδια που συνηθίζαμε να παίζουμε μικροί.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού και τις Social Inclusion Days του ESN*, στις 27 Νοεμβρίου, διοργανώνεται μία γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά στην παλιά αίθουσα «Ανδρόγεω» στην οδό Ανδρόγεω 2.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ESN του Πανεπιστημίου Κρήτης, δεν θα είμαστε μόνοι μας φυσικά. Θα είμαστε με όλους τους Erasmus φίλους μας, με τον οργανισμό «Είμαι ακόμα παιδί» (www.eimaiakomapaidi.gr) και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά κρητική μουσική από ένα παραδοσιακό συγκρότημα:

(Κώστας Μαλλιωτάκης: κιθάρα, Άγγελος Ουστομανωλάκης: τραγούδι/ μαντολίνο, Ραφαήλ Λυδάκης: λαούτο, Μανούσος Κατσαράκης: τραγούδι/ λύρα).

Αντί για κάποιο εισιτήριο/τιμή μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε θέλετε να προσφέρετε!

Συσκευασμένα τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, κουβέρτες, πετσέτες, είδη υγιεινής, ρούχα κτλ.

Όσα συγκεντρωθούν, θα δωριστούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Give» ο οποίος στηρίζει πάνω από 150 οικογένειες και πρόσφυγες, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της φτώχιας.

«Η πιο ισχυρή μορφή του να παίρνεις είναι το να δίνεις!» αναφέρει η ανακοίνωση.

* Social Inclusion Days: είναι μέρες, κατά τις οποίες τα παιδιά από Erasmus, σε όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και να προσφέρουν σε αυτήν, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιούνται για διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

Μην ξεχαστείτε! Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 17:30.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Σχόλια