Παιδί

Μουσικό παιχνίδι για τα παιδιά και... γιόγκα για τους γονείς στο Ηράκλειο

Ανοίγει ένας κύκλος με τέσσερα μαθήματα για μικρούς και μεγάλους

Θέλετε να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τον μαγικό κόσμο της μουσικής;

Ένα απόγευμα γεμάτο τραγούδια, όμορφους ρυθμούς και… πληροφορίες για τις παραδόσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μέσα από πολύ παιχνίδι!

Η έναρξη ενός κύκλου τεσσάρων μαθημάτων ξεκινά την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Mariposa από τις 17:15 μέχρι τις 18:30. Ένα μουσικό παιχνίδι για παιδιά 3 έως 5 ετών και… Vinyasa yoga για τους μεγάλους σε διπλανή αίθουσα.

Το μουσικό παιχνίδι, βασίζεται στις θεωρίες και τις τεχνικές των δασκάλων: Orff, Kodaly, Dalcroze σε συνδυασμό με τη διδασκαλίας των αρχών της παραδοσιακής και κλασικής μουσικής. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών ικανοτήτων των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ο συνδυασμός του παιχνιδιού με τον ρυθμό, την κίνηση, την έκφραση και τον αυτοσχεδιασμό, δίνει την ευκαιρία στο παιδί, απελευθερωμένο πια, να χαρεί, να αυτονομηθεί και να παίξει.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «παράλληλα, οι συνοδοί έχουν την ευκαιρία μέσα από τη πρακτική της Vinyasa yoga να απομακρύνουν τη σωματική ένταση που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να εφαρμόσουν τεχνικές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της γιόγκα η καλή φυσική κατάσταση και η ηρεμία του νου που προσφέρει η πρακτική είναι τα ουσιώδη στοιχεία για μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.».

Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

Δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6992337927 Σταυρούλα Χριστοδουλοπούλου

6985598342 Έφη Αρμένη

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια