Παιδί

Θεατρική Παράσταση

Απολαύστε “Το μυστικό της πολιτείας Χαμελίν” με ελεύθερη είσοδο

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018, 9:00 μμ, Πλατεία Πνευματικού Κέντρου “Άξιον Εστί” στο Κοκκίνη Χάνι

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, σε συνεργασία με το ΚΟΙ.ΠΟ.ΔΙ. και Πολιτιστικούς Συλλόγους, υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου, διοργανώνει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για καλοκαιρινές, ξεχωριστές βραδιές τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Όσοι επιθυμούν, προαιρετικά, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Χερσονήσου.

Οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ξεκινούν στις 9 το βράδυ και για το μήνα Σεπτέμβριο στις 8 μ.μ.

Για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει στην πλατεία του χωριού Βορίτσι θεατρική παράσταση με την ομάδα “Σχήμα 7”, η οποία έχει τίτλο “Το μυστικό της πολιτείας Χαμελίν”.

Για αυτή την εβδομάδα έχουν επίσης προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις: Μεθαύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Μαλίων, θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση με την ομάδα “Σχήμα 7” που προαναφέρθηκε.

Επίσης μεθαύριο Τετάρτη στο Καλό Χωριό, στην “Πλατεία Αγροκήπιον”, η ομάδα “Θέατρο Κρήτης” θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με τίτλο “Ο έρωντας στην Κρήτη”.

Εξάλλου, στις 29 του μήνα η ομάδα “Σχήμα 7” θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο “Το μυστικό της πολιτείας Χαμελίν” στην πλατεία Πνευματικού Κέντρου “Άξιον Εστί” στο Κοκκίνη Χάνι.

Σχόλια