Παιδί

Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά παρέα με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 6 Ιουλίου το ΜΦΙΚ κάνει «Παρέα με τα ζώα του Αισώπου» και παραδίδεται μαζί μετά παιδιά στη «Μαγεία της έβδομης τέχνης»,πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Βίκη Χρηστάκη.


Πληροφορίες για όλα τα καλοκαιρινά προγράμματα του ΜΦΙΚ μπορείτε να δείτε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://www.nhmc.uoc.gr/el/news/31140#1.

Το κάθε Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 - 15:00 (με δυνατότητα προσέλευσης από τις 08.30 για δημιουργική απασχόληση) με την καθοδήγηση των μουσειοπαιδαγωγών του ΜΦΙΚ και σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονές του. Τα υλικά των κατασκευών, ο φάκελος με τα φυλλάδια δραστηριοτήτων, τα αναμνηστικά μπλουζάκια και η αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας, προσφέρονται από το ΜΦΙΚ, χωρίς επιπλέον χρέωση. Την τελευταία ημέρα της κάθε εβδομάδας πραγματοποιείται παρουσίαση των δραστηριοτήτων των παιδιών στους γονείς και στους φίλους τους και ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο του ΜΦΙΚ.

Λόγω των ολιγομελών ομάδων των παιδιών που παίρνουν μέρος στα Προγράμματα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.


Στις κρατήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τιμή Συμμετοχής: 90 € ανά παιδί

Μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ: 80 € ανά παιδί

Έκπτωση 5 € στο παιδί σε περίπτωση συμμετοχής:
του παιδιού σε περισσότερα από ένα Καλοκαιρινά Προγράμματα, ή
περισσότερων του ενός παιδιού ανά οικογένεια στα Καλοκαιρινά Προγράμματα

Προσοχή! Απαιτείται προπληρωμή του προγράμματος 1 εβδομάδα πριν από την έναρξή του.
Σε περίπτωση ακύρωσης σε διάστημα λιγότερο των 4 ημερών
θα παρακρατείται το 1/3 της συνολικής χρέωσης.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή του ΜΦΙΚ στο τηλέφωνο 2810 393630 καθημερινά από 09:00 - 15:00

 

 

Σχόλια