Παιδί

Εργαστήριο δημιουργικής σκέψης και έκφρασης για παιδιά στο Ρέθυμνο

Εργαστήριο δημιουργικής σκέψης και έκφρασης για παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών, μέσα και από το βιβλίο της Κ. Τζαβάρα "Μαγικές διαδρομές στην Τέχνη: Οδυσσέας Ελύτης", με συντονίστρια τη συγγραφέα Μαρία Δασκαλάκη, διοργανώνει την Τετάρτη 11/11 στις 18:00 το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο", στο Ρέθυμνο.

Η είσοδος στην εκδήλωση - διάρκειας μίας ώρας - θα είναι ελεύθερη, ωστόσο, λόγω περιορισμένου χώρου, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης (μέχρι την Τρίτη 10/11) στο τηλ. 2831030301 ή στο email: info@biblioscopio.gr. Το κατώτατο όριο ηλικίας (5 ετών) θα τηρηθεί αυστηρά.

Καλώντας τα παιδιά να παρακολουθήσουν το εργαστήριο οι υπεύθυνοι του βιβλιοπωλείου, που βρίσκεται στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38 (αρχή Αρκαδίου), αναφέρουν τα εξής: «Ποιος ήταν αυτός ο ποιητής που λάτρευε την Ελλάδα, τα νησιά και τη θάλασσά της; Γιατί φορούσε πάντα ναυτικό καπέλο και γιατί όποιος διάβαζε τα ποιήματά του δάκρυζε; Και κείνη η κοπέλα πάνω στο ποδήλατο ποια ήταν; Πώς βρέθηκε στο νησί και γιατί εξαφανίστηκε;

Ελάτε την Τετάρτη 11/11 στις 18:00 να γνωρίσουμε τον Οδυσσέα Ελύτη κάνοντας μια "μαγική διαδρομή στην Τέχνη" μέσα από το βιβλίο της Κατερίνας Τζαβάρα.

Θα ακολουθήσουν δραστηριότητες δημιουργικής σκέψης και έκφρασης. Συντονίζει η συγγραφέας Μαρία Δασκαλάκη και απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 9 ετών.

Σχόλια