Λουκανοπιτάκια έτοιμα σε 5 λεπτά

Γαστρονομία
Λουκανοπιτάκια έτοιμα σε 5 λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε αυτά τα εύκολα και πεντανόστιμα λουκανικοπιτάκια

Τα πιο εύκολα σε παρασκευή και νόστιμα λουκανοκοπιτάκια.

Φτιάχνονται σε πέντε λεπτά και καταναλώνονται επίσης πολύ γρήγορα.

Είναι μία συνταγή της Ομάδας Live Kitchen και του Πάνου Παπαδάκη.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά (12 φύλλα)
  • 12 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • Μουστάρδα

Για το ράντισμα

  • 100 γρ νερό
  • 60 γρ ελαιόλαδο
  • 1,5 κτγ αλάτι

Για το πασπάλισμα

  • Σουσάμι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Το μείγμα θα το χρησιμοποιήσουμε για να ραντίσουμε τα φύλλα.

Ανοίγουμε μια συσκευασία με νωπά φύλλα κρούστας για γλυκά και παίρνουμε κάθε φορά 3 φύλλα.

Βάζουμε το πρώτο φύλλο το ραντίζουμε με το μείγμα και συνεχίζουμε με τα άλλα 2 φύλλα.

Στο τελευταίο φύλλο αλείφουμε μια λωρίδα με μουστάρδα και τοποθετούμε πάνω 3 λουκάνικα.

Ραντίζουμε το υπόλοιπο φύλλο και ρολάρουμε έχοντας την ένωση από κάτω.

Κόβουμε σε ίσα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί κουζίνας.

Κάνουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.

Αλείφουμε όλα τα λουκανοπιτάκια με το μείγμα που ραντίσαμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 50-55 λεπτά στους 180 c.

Τα λουκανοπιτάκια είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε τόσο εύκολα και νόστιμα που θα τα φτιάχνετε συνέχεια ειδικά όταν δεν έχετε χρόνο!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News