Μαγειρική

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο - Φανταστική συνταγή

Ιδανικό φαγητό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, μία μαμαδίστικη συνταγή, με θρεπτική αξία, από την Ομάδα Live Kitchen και τον σεφ Πάνο Παπαδάκη.

Ότι καλύτερο για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Εύκολη σε παρασκευή και πεντανόστιμη.

Υλικά:

Για τον κιμά:

  • 600 γρ μοσχαρίσιο κιμά
     
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 120 γρ ρύζι γλασέ
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτσ ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1 κτσ ψιλοκομμένο μαιντανό
  • Πιπέρι
  • 2 κτσ ελαιόλαδο

Για το πασπάλισμα

  • Αλεύρι Γ.Ο.Χ

Για τον ζωμό

  • 1700 γρ νερό
  • 3 κτσ ελαιόλαδο
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 καρότο

Για το αυγολέμονο

  • 1 λεμόνι
  • 2 μέτρια αυγά
  • 1 κτγ κορν φλάουρ

Για τον σερβίρισμα

  • Ελαιόλαδο+Πιπέρι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια