Μαγειρική

Τσιζκέικ παγωτό με λεμόνι… το κάτι άλλο! - Πανεύκολο, αφράτο, με την πιο βελούδινη υφή!

Εύκολο σε παρασκευή παγωτό με ιδιαίτερη γεύση και υφή!

Αυτό το παγωτό μπορείτε κι εσείς να το παρασκευάσετε, καθώς είναι πολύ εύκολο, με υλικά απλά, που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Λαχταριστό, δροσιστικό, αρωματικό και αφράτο παγωτό Cheesecake. Τη συνταγή δανειστήκαμε - και σας προτείναμε - από τον ιστότοπο cheeselovers.gr

 

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι (200ml) κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά (35%), χτυπημένη μέχρι να στέκεται
  • 1 κούπα (240ml) τυρί κρέμα που έχει μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου
  • 35ml ζαχαρούχο εβαπορέ γάλα
  • 1/2 κουταλάκι του τσαγιού υγρή βανίλια
  • 1/2 κουταλάκι του τσαγιού ξύσμα λεμονιού

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ το τυρί κρέμα μέχρι να γίνει πολύ λείο

Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, την υγρή βανίλια και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά.

Στην συνέχεια προσθέτετε και την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε πολύ μαλακά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα

Βάζετε το μίγμα σε δοχείο με καπάκι που κλείνει καλά και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 8 ώρες, μέχρι να πήξει καλά

Πριν το σερβίρετε το αφήνετε εκτός ψυγείου για 15 λεπτά.

(Φωτογραφία unsplash)

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια