Μαγειρική

Το πιο αφράτο κέικ Μπουένο - Η σοκολατένια απόλαυση!

Αυτό το γλυκάκι εκτός από πεντανόστιμο είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμο και φτιάχνετε σε χρόνο ρεκόρ

Δεν υπάρχει πιο εύκολο γλυκάκι σε παρασκευή, πιο νόστιμο και πιο αφράτο.

Φτιάξτε το πιο εύκολο & Πεντανόστιμο Σοκολατένιο κέικ με φανταστική γέμιση από κρέμα Μπουένο, μας προτείνει ο Πάνος Παπαδάκης και η ομάδα Live Kitchen.

Φτιάχνεται στο πι και φι και είναι τόσο νόστιμο και γευστικό… που δε θα μείνει ούτε ψίχουλο!

 

Υλικά:

  • 2 μεσαία αυγά
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. κακάο σκόνη
  • 150 γρ. γάλα
  • 100 γρ. ηλιέλαιο
  • 2 βανιλίνες
  • 4 κτσ κρέμα buono με φουντούκι και γάλα
  • 25Χ11 εκ.

 

Εκτέλεση:

Ξεκινάμε την συνταγή και σε έναν γυάλινο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μαζί με το κακάο σκόνη και τις βανιλίνες. Ρίχνουμε το γάλα το ηλιέλαιο και τα αυγά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ωραίο μείγμα.

Συνεχίζουμε και σε ένα γυάλινο πυρέξ 25Χ11 εκ. ρίχνουμε το μισό μείγμα. Προσθέτουμε 4 κτσ κρέμα μπουένο με φουντούκι και γάλα(εσείς μπορείτε να βάλετε όποια πραλίνα θέλετε)και προσθέτουμε και το υπόλοιπο μείγμα. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 35-40 λεπτά στους 170 c.

Το κέικ είναι έτοιμο!

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια