Τέλεια Μπισκότα Πορτοκαλιού - Τα πιο εύκολα και νόστιμα!

Γαστρονομία
Τέλεια Μπισκότα Πορτοκαλιού - Τα πιο εύκολα και νόστιμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε τα να μοσχομυρίσει το σπίτι της!

Τα πιο νόστιμα και εύκολα σε παρασκευή μπισκότα, που έχετε φτιάξει είναι αυτά τα μπισκότα που σας προτείνουμε σήμερα, ιδανικά για να συνοδεύσετε τον απογευματινό σας καφέ!

Φτιάχνονται σε δέκα μόλις λεπτά, είναι τόσο εύκολα και τόσο νόστιμα που θα εκπλαγείτε και φυσικά θα ξετρελαθείτε από το αποτέλεσμα!

Τραγανά, αφράτα και αρωματικά!

Την συνταγή μας προτείνει η ομάδα Live Kitchen και ο Πάνος Παπαδάκης.

Υλικά:

200 γρ ηλιέλαιο

135 γρ χυμό πορτοκάλι

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

115 γρ ζάχαρη

1/2 κτγ μπέικεν πάουντερ

1/2 κτγ μαγειρική σόδα

1 κτγ κανέλα

2 βανιλίνες

500 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ

50 κομμάτια

Εκτέλεση:

Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τον χυμό πορτοκάλι, την κανέλα και την ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Μετά προσθέτουμε το μπέικεν, τις βανιλίνες, την μαγειρική σόδα και το μισό αλεύρι (κοσκινισμένο) και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μισό αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη. Προσθέτουμε και το ξύσμα από 1 πορτοκάλι και ανακατεύουμε για πολύ λίγο για να μην βγει το λάδι από την ζύμη.

Σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα βάζουμε τα μπισκότα που έχουμε μετρήσει(περίπου 20 γρ. το καθένα)και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 8-10 λεπτά στους 190 C. Mόλις ψηθούν τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο. Είναι πεντανόστιμα και πανεύκολα που θα τα φτιάχνεται συνέχεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News