Τούρτα Παγωτό oreo με μόνο 3 υλικά και έτοιμη σε 10 λεπτά

Γαστρονομία
Τούρτα Παγωτό oreo με μόνο 3 υλικά και έτοιμη σε 10 λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο νόστιμη Τούρτα Παγωτό με μόνο 3 υλικά, έτοιμη σε 10 λεπτά

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε ωστόσο ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να γευτούμε ένα δροσερό γλυκάκι μέσα στο φθινόπωρο, ή ακόμα και μέσα… στο χειμώνα.

Αυτή η δροσερή και ιδιαίτερα γευστική τούρτα παγωτό φτιάχνετε με μόνο τρία υλικά και σε μόλις δέκα λεπτά.

Αυτή είναι η πιο νόστιμη και εύκολη τούρτα παγωτό που έχετε φτιάξει και φυσικά έχετε γευτεί από τα χεράκια σας και τόσο εύκολη σε παρασκευή.

Στο παρακάτω βίντεο η ομάδα Live Kitchen και ο Πάνος Παπαδάκης, μας δείχνουν τα βήματα για τέλειο αποτέλεσμα.

Υλικά:

25 μπισκότα oreo

100 γρ ζαχαρούχο

600 μλ κρέμα γάλακτος 35-38%λιπαρά

250 γρ ζαχαρούχο

11 μπισκότα oreo (σπασμένα)

Για το πασπάλισμα

4-5 μπισκότα oreo

Εκτέλεση:

Ξεκινάμε και θρυμματίζουμε πολύ καλά 25 μπισκότα oreo. Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 100 γρ. ζαχαρούχο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20x20, αφού πρώτα έχουμε βάλει λαδόκολλα. Αφού στρώσουμε τη βάση και έχει πάει παντού συνεχίζουμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε 600 ml κρύα κρέμα γάλακτος με 35-38% λιπαρά.

Έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε και το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματίζονται κορυφές. Αφού γίνουν οι κορυφές σπάμε 11 μπισκότα oreo και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε ομοιόμορφα μέσα στο ταψάκι. Σπάμε 4-5 μπισκότα από πάνω και βάζουμε την τούρτα.

Παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες. Μετά από 3 ώρες αφού έχει παγώσει καλά ξεφορμάρουμε την τούρτα και την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Είναι έτοιμη η τούρτα παγωτό να την απολαύσουμε, τόσο νόστιμη και εύκολη που θα σας ενθουσιάσει, ιδανική για περιόδους ζέστης και όχι μόνο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News