Μαγειρική

Στο μπαλκόνι με σπιτική λεμονάδα με μέλι και λουίζα!

Ο Θέμος Ρήγας παρουσίασε στην εκπομπή « Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου, μια εύκολη συνταγή για μια παγωμένη αρωματική σπιτική λεμονάδα

Καλή η ιδέα για τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, όμως υπάρχει και μια άλλη πρόταση.  Δροσερό ρόφημα – σπιτική λεμονάδα με μέλι και λουίζα.

Ο Θέμος Ρήγας παρουσίασε στην εκπομπή « Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου, μια εύκολη συνταγή για μια παγωμένη αρωματική σπιτική λεμονάδα με μέλι και λουίζα!

Υλικά: 600 γρ. νερό εμφιαλωμένο, 200 γρ. χυμό λεμονιού, 100 γρ. μέλι, 10 γρ. λουίζα, φλούδα από 2 λεμόνια, 1 πρέζα αλάτι.

Μετά το βράσιμο των παραπάνω υλικών, σκεπάζουμε τη λεμονάδα με μια μεμβράνη για 10 λεπτά για να «κρατήσει» τα αρώματα.  Στη συνέχεια σουρώνουμε τα υλικά και βάζουμε τη σπιτική λεμονάδα σε μπουκάλι, το οποίο βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει. 

 

Σχόλια