Μαγειρική

Δείτε πως θα φτιάξετε το πιο αφράτο Πασχαλινό Τσουρέκι, από το Θέμο Ρήγα

Η συνταγή και όλα τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία

Μετά από αίτημα πολλών τηλεθεατριών της ΚΡΗΤΗ TV, για Πασχαλινό Τσουρέκι, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», Ιωάννα Μαλέσκου, δεν… τους χάλασε το χατίρι και «έβαλε» στη κουζίνα το Θέμο Ρήγα, ο οποίος έφτιαξε το πιο αφράτο Πασχαλινό Τσουρέκι!

Η συνταγή και όλα τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία, στο απόσπασμα που ακολουθεί:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια