Μαγειρική

Η πιο τραγανή & νόστιμη πίτσα στο τηγάνι σε χρόνο ρεκόρ

Πώς μπορούμε να την φτιάξουμε

Πίτσα στο τηγάνι αλλά ανάποδα! Κι όμως, υπάρχει τρόπος για να την φτιάξουμε - Το αποτέλεσμα... εντυπωσιακό!

Αν λατρεύετε την πίτσα, τότε σίγουρα θα λατρέψετε και την πίτσα στο φούρνο, αλλά στο τηγάνι. Μία ασυνήθιστη τεχνική, το αποτέλεσμα της οποίας είναι μοναδικό, καθώς είναι ιδιαίτερα τραγανή, αρωματική και γευστική.

Η λογική της ανάποδης πίτσας είναι να μπουν στο τηγάνι όλα τα υλικά με την ανάποδη ακριβώς σειρά και τελευταία να μπει η ζύμη, είτε έτοιμη είτε δική μας χειροποίητη, ενώ το ιδιαίτερο και θετικό σε αυτή την εκδοχή είναι πως θα πρέπει να σοτάρουμε πρώτα τα λαχανικά και τα αλλαντικά, δίνοντάς τους μια πιο βαθιά γεύση.

Το σκεπτικό είναι επίσης, είτε να σκεπάσουμε την πίτσα για να ψηθεί η ζύμη στο τηγάνι, είτε να ολοκληρώσουμε το ψήσιμο μέσα σε τηγάνι ειδικό για φούρνο, με το αποτέλεσμα να μας δικαιώνει, μιας και χωρίς κόπο θα φτιάξουμε το πιο τραγανό ζυμάρι, κάτι που πολλές φορές δεν έχουμε καταφέρει μέσα στον φούρνο.

Η ζύμη στο πάνω μέρος έχει τον τρόπο για να γίνεται πιο τραγανή και γευστική.  

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο σχολιάζει και έχει αναρτήσει ο ιστότοπος queen.gr, βήμα - βήμα τον τρόπο παρασκευής της:

 

Σχόλια