Μαγειρική

Πεντανόστιμα παγωτίνια σάντουιτς με μόλις 4 υλικά από τη Μπίτζι!

Η Αναστασία Μπιτζιλέου στο «Καλό Μεσημέρι» μας δείχνει πως θα... δροσιστούμε

Είναι καλοκαίρι και συνηθίζεται να θέλουμε ένα δροσερό απογευματινό γλυκό. Η αγαπημένη μας Αναστασία Μπιτζιλέου καλεσμένη στο «Καλό Μεσημέρι», έφτιαξε στην Ιωάννα Μαλέσκου το καλύτερο παγωτό και μάλιστα σε χρόνο εξπρές!

Λαχταριστά παγωτίνια που τα απολαμβάνεις χωρίς ενοχές. Ένα γλυκό φτιαγμένο από τα χεράκια σου!

Τα παγωτίνια ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους και φτιάχνονται χωρίς παγωτομηχανή.

Είναι απίθανα, κρεμώδη που δεν σε αφήνουν να πάρεις μόνο ένα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να βάλετε τα πάνω και τα κάτω μπισκότα σε ίδια διάταξη, έτσι ώστε μετά που θα τα κόψετε με το μαχαίρι, να είναι ομοιόμορφα τα σαντουϊτσάκια σας.

Άφοβα δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε!

Καλή σας επιτυχία!

Υλικά

3 πακέτα πτι μπερ μπισκότα

1 κρέμα γάλακτος φυτική 500 γρ. (πράσινη)

1 γάλα ζαχαρούχο

1 γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση:

Χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και ξαναχτυπάμε για 3 λεπτά.

Τέλος Ρίχνουμε το εβαπορέ και ξαναχτυπάμε για 3 λεπτά.

Προαιρετικά μπορούμε να ρίξουμε σταγόνες σοκολάτας με ξύσμα από πορτοκάλι ή ξύσμα λεμονιού.

Στρώνουμε μια στρώση τα μπισκότα στο τετράγωνο  ταψάκι μας (να χωράει στην κατάψυξη μας).

Και μετά ρίχνουμε μια στρώσει κρέμα ένα δάκτυλο περίπου στο ύψος.

Κλείνουμε με άλλη μια στρώση μπισκότα από πάνω.

Τέλος τα αφήνουμε στην κατάψυξη για  5 ώρες.

Δείτε το video με την συνταγή στο «Καλό Μεσημέρι»:

Σχόλια