Μαγειρική

Σοκολατένιες Πάστες σε ρολάκια, ένα γλυκάκι… σκέτο ποίημα!

Ένα γλυκάκι… ποίημα έφτιαξε ο Πάνος Παπαδάκης και μας το προτείνει… ανεπιφύλακτα!

Αυτό το γλυκάκι σίγουρα θα το αγαπήσουμε όσοι το φτιάξουμε, τόσο για την υπέροχη γεύση του, όσο και για τον τρόπο παρασκευής του.

Εύκολο σε παρασκευή, νόστιμο, με «εύκολα» υλικά και κύριο στατικό το ινδοκάρυδο, το οποίο απογειώνει τη γεύση, αλλά και… την εμφάνισή του!

Δημιουργείστε αυτό το… χιονισμένο από ινδοκάρυδο γλυκάκι, χωρίς προσθήκη αυγού, καθώς σύμφωνα με την ομάδα Live Kitchen και τον Πάνο Παπαδάκη, εκτός από εντυπωσιακό είναι και νόστιμο.  

 

Υλικά:

Για τη βάση

140 γρ ινδοκάρυδο

Βούτυρο

 

Για την κρέμα

1 λίτρο γάλα

150 γρ. αλεύρι

200 γρ. ζάχαρη

3 κτσ κακάο σε σκόνη

1 κτσ εκχύλισμα βανίλιας

1 κτσ βούτυρο

 

Για τη σαντιγί

200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

80 γρ. ζάχαρη

Ταψί-35-45

Σχόλια