«Κρητική Κουζίνα, στο πέρασμα των χρόνων»: Παρουσιάζεται το βιβλίο - σταθμός για την γαστρονομία

Πολιτισμός
«Κρητική Κουζίνα, στο πέρασμα των χρόνων»: Παρουσιάζεται το βιβλίο - σταθμός για την γαστρονομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην παρουσίαση

Το βιβλίο του Γιώργου Μακρή «Κρητική Κουζίνα, στο πέρασμα των χρόνων» παρουσιάζεται από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη και την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου – Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου (οδός Πλαστήρα και Ρωμανού).

Η Dr Jerolyn Elizabeth Morrison, Archaeologist, Founder of Minoan Tastes,

θα μιλήσει με θέμα: «Μινωική Περίοδος - Διατροφικές συνήθειες των Μινωιτών και πώς εξελίχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων».

Ο κ. Γιώργος Μαυροειδής, Γεωπόνος, Eκπαιδευτικός Eιδικής Aγωγής, θα μιλήσει με θέμα: «Κρητική Κουζίνα και μαθητές. Μια διαχρονική συνέχεια…».

Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Γρηγοράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News