Ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα που μας δείχνει η ομάδα Live Kichen για το τέλειο Σπανακόριζο.
Δοκιμάστε να το φτιάξετε με φρέσκο σπανάκι, τώρα που είναι και η εποχή του, είναι ότι καλύτερο, πολύ θρεπτικό και πεντανόστιμο.
1 κιλό σπανάκι
1 πράσο
1 μεσαίο κρεμμύδι
200 γρ ρύζι καρολίνα
70 γρ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (στην αρχή)
700 γρ. ζωμός λαχανικών
Λίγο άνηθο
Λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού
Ξύσμα από 1 λεμόνι
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (στο τέλος)
1,5 κτγ αλάτι
Λίγο πιπέρι