Νοστιμότατες χρυσόξανθες φλογέρες ιδανικές να τις παρασκευάσετε όταν έχετε καλεσμένους, αλλά και για τους αγαπημένους σας.
Φτιάχνονται εύκολα, ενώ ο συνδυασμός τυριού και μπέικον τις απογειώνει κυριολεκτικά.
Τη συνταγή δανειστήκαμε από το foodaholics.gr
Υλικά:
500 γρ φύλλα κρούστας
200 ml νερό
200 ml σπορέλαιο
100 ml μαργαρίνη
1 ντομάτα
Πολύχρωμες πιπεριές
Τριμμένο κίτρινο τυρί
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με το νερό και την λιωμένη μαργαρίνη.
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και αλείφουμε από το μείγμα.
Σκεπάζουμε με ακόμα 2 φύλλα και αλείφουμε μείγμα.=
Τα χωρίζουμε σε τέσσερα μέρη και στην μία άκρη απλώνουμε πολύχρωμες πιπεριές, ντομάτα, μπέικον και τριμμένο κίτρινο τυρί. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολά.
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε μείγμα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.