Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας αυτή την υπέροχη κρέμα με αυθεντική πάστα πραλίνας!
Η κρέμα αυτή γίνεται ακριβώς όπως η πατισερί με την μοναδική διαφορά ότι όταν κρυώσει και σταθεροποιηθεί την αφρατεύουμε βάζοντας ένα ποσοστό καλής ποιότητας βούτυρο που την κάνει πιο αέρινη και αφράτη!
Ο συνδυασμός της πραλίνας, απογειώνει την κρέμα και την κάνει μοναδική με απίστευτα αρώματα και υπέροχη γεύση!
Αυτή την κρέμα τη… συναντάμε στο Paris brest όπως και σε πολλά άλλα γαλλικά γλυκά!!
Υλικά:
Για την κρέμα
4 κρόκοι
70 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
30 γρ. κορν φλάουρ
30 γρ. αλεύρι
500 γρ. γάλα πλήρες
20 γρ. αγελαδινό βούτυρο(πριν)
2 βανίλιες
150 γρ. αγελαδινό βούτυρο(μετά)
Για την πραλίνα
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
30 γρ. νερό
150 γρ. φουντούκια