Το πιο νόστιμο, το πιο χορταστικό μιλφέιγ, με τέσσερα υλικά μας προτείνει να φτιάξουμε η παρουσιάστρια Αναστασία Μπιτζιλέου.
Η Αναστασία επισκέφτηκε για άλλη μία φορά το πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» και δημιούργησε ένα από τα εύκολα και νόστιμα γλυκά με τα χεράκια της.
2 κουτιά (500γρ.) κρέμα γάλακτος
2 λίτρα φρέσκο γάλα
5 κρέμες άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής
4 κουτιά σφολιατίνια σε ράβδους
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ γάλα φρέσκο με την κρέμα βανίλια στιγμής και την βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος (την βάζουμε πάλι στο ψυγείο).
Στρώνουμε στο πυρέξ μας τα σφολιατίνια σε ράβδους και συνεχίζουμε με μια στρώση κρέμα από πάνω και μετά μια στρώση κρέμα γάλακτος
Συνεχίζουμε με δεύτερη στρώση σφολιατίνια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με δεύτερη στρώση κρέμα γάλακτος και πάλι κρέμα.
Στο τέλος με το χέρι θρυμματίζουμε σφολιατίνια από πάνω με λίγο κανέλα και κοσκινίζουμε λίγο άχνη!