Μαγειρική

Γλυκό Ανανά - Ένα λαχταριστό γλυκό ψυγείου μόνο με τρία υλικά!

Η Αναστασία Μπιτζιλέου επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» και έφτιαξε ένα υπέροχο υγιεινό, απλό και πολύ οικονομικό γλυκό με λίγα υλικά.

Χωρίς θερμίδες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι ότι πρέπει να σας δροσίζει με την υπέροχη κρεμώδη υφή του αλλά και τα μεγάλα κομμάτια ανανά που απογειώνουν την γεύση του!

Δοκιμάστε το και καλή σας επιτυχία!

 

Υλικά

400 γρ. ζεστό νερό

200 γρ. κρύο νερό

2 φακελάκια ζελέ ανανά

1 κονσέρβα (κουτί) κομπόστα ανανά

3 στραγγιστά γιαούρτια 200 γρ.

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε 400 γρ. νερό, την σκόνη το ζελέ ανανά, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε με τα 200 γρ. κρύο νερό, το χυμό από όλο το κουτί κομπόστα, και τα 3 γιαούρτια.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τον ανανά κομπόστα και τα προσθέτουμε στο μίγμα αφήνοντας 2 ροδέλες για ντεκόρ στο τέλος.

Ρίχνουμε το υλικό μας σε φόρμα ρυζιού.

Στο ψυγείο για 5 ώρες, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

 

Σχόλια