Πλησιάζει σιγά - σιγά ο Ιούνιος και το παγωτό θα μπει για τα καλά στη ζωή μας και στις διατροφικές μας συνήθειες, καθώς καλοκαίρι χωρίς παγωτό στην κατάψυξη, δεν είναι… καλοκαίρι.
Πώς μπορούμε τώρα να φτιάξουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό, με υλικά που εμείς έχουμε στο σπίτι μας. Τη συνταγή μας προτείνει η ομάδα Live Kitchen, για το καλύτερο παγωτό στρατσιατέλα.
Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε βήμα - βήμα πώς μπορούμε να το φτιάξουμε:
100 γρ κουβερτούρα 65% κακάο
400 γρ ζαχαρούχο
400 γρ γάλα εβαπορέ
650 μλ κρέμα γάλακτος