Μαγειρική

Το καλύτερο παγωτό στρατσιατέλα

Πλησιάζει σιγά - σιγά ο Ιούνιος και το παγωτό θα μπει για τα καλά στη ζωή μας και στις διατροφικές μας συνήθειες, καθώς καλοκαίρι χωρίς παγωτό στην κατάψυξη, δεν είναι… καλοκαίρι.

Πώς μπορούμε τώρα να φτιάξουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό, με υλικά που εμείς έχουμε στο σπίτι μας. Τη συνταγή μας προτείνει η ομάδα Live Kitchen, για το καλύτερο παγωτό στρατσιατέλα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε βήμα - βήμα πώς μπορούμε να το φτιάξουμε:

 

Yλικά:

100 γρ κουβερτούρα 65% κακάο

400 γρ ζαχαρούχο

400 γρ γάλα εβαπορέ

650 μλ κρέμα γάλακτος

 

Σχόλια