default-image

Το πιο νόστιμο & ποιοτικό κρέας με την υπογραφή Creta Farms

Κρήτη
Το πιο νόστιμο & ποιοτικό κρέας με την υπογραφή Creta Farms

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αγαπάμε και την προτιμάμε, βάζοντάς την καθημερινά στο πιάτο μας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος για την Creta Farms, την πρώτη κρητική εταιρεία στην κατηγορία των αλλαντικών, η οποία έχει κερδίσει, πέρα από την ελληνική, πολλές αγορές και στο εξωτερικό.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για παραγωγή προϊόντων που συμβάλλουν στην υιοθέτηση ενός διαθρεπτικά ισχυροποιημένου διαιτολογίου, καινοτομεί και παράγει πάντα τα πιο ποιοτικά και τα πιο γευστικά προϊόντα.

Παράλληλα, έχοντας κατοχυρώσει την πατέντα "Εν Ελλάδι" σε παγκόσμια κλίμακα και γνωρίζοντας σε βάθος τις γευστικές συνήθειες των χωρών με τις οποίες συνεργάζεται, η Creta Farms προσφέρει μοναδικές απολαυστικές γαστριμαργικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

Όμως σήμερα θα γνωρίσουμε για έναν άλλο λόγο την Creta Farms: για το ποιοτικό κρέας της!

Καινοτομία και στο κρέας

Με την πάροδο των χρόνων, η Creta Farms, κάτοχος 17 πατέντων παραγωγής τροφίμων με ελαιόλαδο παγκοσμίως, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι δεν επαναπαύεται.

Σε συνέχεια μελέτης 4 χρόνων με ελληνικό πανεπιστήμιο, παρουσιάζει στο κοινό μια νέα καινοτομία: το νέο χοιρινό κρέας "Εν Ελλάδι" ειδικής εκτροφής από μικρές φάρμες!

Πρόκειται για το χοιρινό κρέας της Creta Farms που γεννιέται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο μοναδικό τόπο της Κρήτης με τις καταλληλότερες κλιματολογικές συνθήκες. Στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας τρέφεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και με τους καρπούς της κρητικής γης.

Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά που δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, η οποία βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος. Οπότε και με απλά λόγια πρόκειται για ένα προϊόν πιο θρεπτικό για τον οργανισμό.

Η ιστορία

Η Creta Farms είναι η μεγαλύτερη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής χοιρινού κρέατος. Η ιστορία της στο κρέας ξεκινάει όταν το 1970 η οικογένεια Δομαζάκη ιδρύει την πρώτη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Κρήτη.

 Σήμερα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα, με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις και μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής (έλεγχος από την τροφή του χοίρου μέχρι το τελικό προϊόν στο ράφι), συνολικής έκτασης 200.000 τ.μ., με τη διεύθυνση και το προσωπικό να σέβονται απόλυτα τον ανεπανάληπτο φυσικό πλούτο του νησιού.

Μέσα σε αυτήν την έκταση υπάρχουν 7.000 δέντρα και φυτά, με την Creta Farms, ακολουθώντας σταθερή και μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύχρονες υποδομές, να διασφαλίζει την παροχή υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Αυτή τη στιγμή, η Creta Farms μάς φέρνει στην αγορά το πιο ποιοτικό και νόστιμο χοιρινό κρέας, σε μια τιμή που επιτρέπει σε όλους την καθημερινή κατανάλωση.

Ο καταναλωτής νιώθει ασφάλεια και σιγουριά για το κρέας που καταναλώνει. Επώνυμο κρέας, με την ασφάλεια και την ποιότητα της Creta Farms.

Ένα κρέας τρυφερό, μαλακό και νόστιμο, λόγω της εκτροφής του χοίρου, που δε μας βαραίνει - το χωνεύουμε εύκολα, όπως και να έχει ψηθεί - με τα 47 στάδια ελέγχου, μέχρι το προϊόν να έρθει στο τραπέζι μας, να εξασφαλίζουν την ποιότητά του, με την υπογραφή της Creta Farms.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΔΑΦΟΣ

Πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής στις διεθνείς αγορές

Μιλώντας τόσο για την εταιρεία, όσο όμως και για το νέο προϊόν, ο CEO της Creta Farms κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης τονίζει: «Με όχημα την καινοτομία "Εν Ελλάδι" απαντάμε στις μεγαλύτερες παγκόσμιες ανησυχίες στον τομέα των τροφίμων.

Για το 2017, η Creta Farms βγαίνει στην αγορά με το νέο χοιρινό κρέας "Εν Ελλάδι" ειδικής εκτροφής. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, 100% ελληνικό!

Οι συγκεκριμένοι χοίροι εκτρέφονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και 100% φυτικές τροφές, όπως χαρούπι και κρητικά βότανα. Το χοιρινό "Εν Ελλάδι" είναι εγγυημένα νόστιμο και τρυφερό, και κυρίως ζουμερό!

Η συνταγή "Εν Ελλάδι" έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα, αλλά λόγω της δυναμικής της ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και καθιστά την εταιρεία πρεσβευτή της μεσογειακής διατροφής στις διεθνείς αγορές.

 Στόχος μας είναι, μαζί με το λιανεμπόριο, να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καλύτερη δυνατή τιμή, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας.

Για το 2017 εκτιμούμε ότι θα είναι και μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, από τη γειτονική Ισπανία μέχρι τη μακρινή Αυστραλία, η ελληνική καινοτομία κερδίζει συνεχώς έδαφος στα ράφια των καταστημάτων και τις καρδιές των καταναλωτών», ανέφερε ο κ. Δομαζάκης.

Η Creta Farms, μέσα από τις δύο παραγωγικές τις μονάδες σε Ρέθυμνο και Αθήνα, στηρίζει και ενισχύει όχι μόνο την κλειστή κοινωνίας της Κρήτης, αλλά και συνολικά την οικονομία της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News