default-image

Ζουμεροί και ιδιαίτεροι κεφτέδες με σπανάκι

Γαστρονομία
Ζουμεροί και ιδιαίτεροι κεφτέδες με σπανάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υλικά για 6-8 άτομα:

1 ματσάκι άνηθο

1 φλιτζάνι αλεύρι

4 αυγά

1 φλιτζάνι λάδι

μισό κιλό σπανάκι

300 γραμμάρια σέσκουλα

4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα

2-3 πράσα

Πλένετε καλά με άφθονο νερό τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε.

Τα αλατίζετε και τα τρίβετε ώσπου να στραγγίσουν.

Αφού στραγγίσουν τα βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν τα υλικά.

Σε καυτό λάδι ρίχνετε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζετε από το τηγάνι.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News