Μαγειρική

Fragolini

Τα καλοκαιρινά βράδια «τραβάνε» δροσερά κοκτέιλ. Με τόσα υπέροχα, φρέσκα φρούτα στη διάθεσή μας, μπορούμε να φτιάξουμε τα πιο πολύχρωμα ποτά που θα δώσουν γεύση στις βραδιές μας.

Υλικά

150 γραμμ. παγωμένες φράουλες (κατεψυγμένες)

50 γραμμ. ζάχαρη

100 ml βότκα

1 φλ. τσαγιού τριμμένο πάγο

Φύλλα δυόσμου ή μέντας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ τις παγωμένες φράουλες, τη ζάχαρη και τον πάγο και τα αλέθουμε. Προσθέτουμε το αλκοόλ.

Ισομοιράζουμε σε ποτήρια του Martini και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου ή μέντας.

Πηγή: argiro.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια