Πώς θα απαλλαγείτε μία και για πάντα από την άσχημη μυρωδιά στο ψυγείο

Life
Πώς θα απαλλαγείτε μία και για πάντα από την άσχημη μυρωδιά στο ψυγείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει τρόπος για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική μυρωδιά στο ψυγείο με ένα υλικό που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας

Ναι μπορείτε να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του ψυγείου με ένα υλικό το οποίο είναι απίστευτα αποτελεσματικό και δίνει λύση μία για πάντα και δεν είναι άλλο από τον καφέ, μάλιστα με αυτό το «θαυματουργό» υλικό μπορείτε να «εξαφανίσετε» κάθε δυσάρεστη οσμή και από άλλα σημεία του σπιτιού σας! 

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τους κόκκους καφέ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σε ένα μπολ χρησιμοποιημένους κόκκους, μάλιστα δεν χρειάζεται να βγάλετε ποτέ ξανά το μπολ ή την κούπα με τους κόκκους καφέ από το ψυγείο σας. Φροντίζετε μόνο να τους ανανεώνετε μια φορά το μήνα (και πιο συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μηνός για να μην το ξεχνάτε). Έτσι θα έχετε πάντα το πιο μυρωδάτο ψυγείο.

Μπορείτε, φυσικά, να βάλετε χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού θεωρείτε πως χρειάζεται.

Έξτρα tip: Για να φύγουν οι δυσάρεστες οσμές από τις επιφάνειες του ψυγείου σας αναμείξτε 1/2 φλ. μαγειρική σόδα με ζεστό νερό. Καθαρίστε με το μείγμα το ψυγείο σας και αν θέλετε να λάμψει τέλεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ένα μείγμα που θα αποτελείται από 1/2 φλ. λευκό ξίδι και 1/2 φλ. νερό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News