Πώς θα εξαφανίσετε τα άλατα από κουζίνα και μπάνιο εύκολα και αποτελεσματικά

Life
Πώς θα εξαφανίσετε τα άλατα από κουζίνα και μπάνιο εύκολα και αποτελεσματικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαλλαγείτε από τα άλατα στην κουζίνα και το μπάνιο εύκολα και γρήγορα

Μπορεί να έχετε προσπαθήσει να απαλλαγείτε από τα άλατα, χρησιμοποιώντας διάφορα προϊόντα τα οποία έχετε προμηθευτεί από το ράφι του σούπερ μάρκετ, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, καθώς οι λεκέδες επιμένουν και στην κουζίνα, αλλά και στο μπάνιο σας.

Υπάρχει τρόπος για να απαλλαγείτε οριστικά με δύο μόνο προϊόντα, τα οποία δεν είναι άλλα από το υγρό πιάτων και λίγη σόδα.

Ξεκινήστε ζεσταίνοντας το νερό σε ένα κατσαρολάκι. Πρέπει να είναι χλιαρό. Ανακατέψτε μέσα σε αυτό το απορρυπαντικό και τη σόδα και περάστε με το μείγμα τις inox επιφάνειές σας (ψυγείο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βρύσες και νεροχύτες). Μετά περάστε τις επιφάνειες με ένα μαλακό πανί στο οποίο έχετε βάλει έλαχιστο baby oil. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τις συσκευές σας να λάμπουν και να γυαλίζουν για πολύ περισσότερο.

Ένας άλλος τρόπος να καθαρίσετε τις inox επιφάνειές σας εντελώς φυσικά είναι να αναμείξετε ίση ποσότητα νερού και λευκού ξιδιού σ’ ένα μπολ. Περάστε τις επιφάνειες με το μείγμα και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Έπειτα βάλτε ελάχιστο baby oil και κάντε τις συσκευές σας να λάμπουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News