Πώς θα διατηρήσετε πεντακάθαρη την τουαλέτα σας

Life
Πώς θα διατηρήσετε πεντακάθαρη την τουαλέτα σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστικά και τρόπους για να διατηρείτε πεντακάθαρη την τουαλέτα σας

Φτιάξτε εύκολα και ανέξοδα καθαριστικά για την τουαλέτα σας με προϊόντα που έχετε στο σπίτι σας και που μπορούν να έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, με αυτά του εμπορίου. Πρόκειται για δύο προϊόντα τα οποία κάνουν θαύματα. Είναι το μπέικιν πάουντερ και το ξίδι.

Πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο:

Μπέικιν πάουντερ στη λεκάνη

Αφήστε για λίγο κάτω τη συνταγή για κέικ που θέλετε να φτιάξετε και χρησιμοποιήστε λίγη από την μπέικιν πάουντερ για να καθαρίσετε τη λεκάνη σας.

Φορέστε γάντια καθαρισμού, ρίξτε λίγο νερό σε ένα μπολ και μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Έπειτα πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας-που είναι πιο ανθεκτικό από τις χαρτοπετσέτες-και βρέξτε το στο μείγμα. Πιέστε το χαρτί στις εσοχές της λεκάνης και αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα. Έπειτα περάστε και πάλι τη λεκάνη με καθαρό χαρτί κουζίνας και θα διαπιστώσετε πως θα έχει λάμψει.

Ξίδι στη λεκάνη

Το ξίδι αποτελεί ένα ιδιαιτέρως όξινο υγρό το οποίο μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο δύσκολους ή παλιούς λεκέδες. Ρίξτε αρκετό ξίδι μέσα στην τουαλέτα και αφήστε το αν μπορείτε για αρκετές ώρες. Προτείνουμε να το ρίξετε νύχτα και να το αφήσετε να δράσει μέχρι το πρωί όπου μετά θα τραβήξτε το καζανάκι και θα σκουπίστε με τη βούρτσα του πιγκάλ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News