Time - Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο

Life
Time - Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λίστα με τους 100 περιλαμβάνει «εξαιρετικές ηγετικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο που εργάζονται για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον»

Στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά, κατατάσσει το περιοδικό Time τη Meghan Markle και τον πρίγκιπας Harry.

Στον κατάλογο φιγουράρουν επίσης οι τραγουδίστριες Μπίλι Άιλις και Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεσπόζουν σε ένα από τα επτά εξώφυλλα που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως με τα τιμώμενα πρόσωπα.

Στη φωτογραφία, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ντυμένοι απλά και ποζάρουν με φόντο δέντρα.

Ηγέτες που πασχίζουν για ένα καλύτερο μέλλον

Ο αρχισυντάκτης του Time Έντουαρντ Φέλσενταλ δήλωσε πως η λίστα με τους 100 περιλαμβάνει «εξαιρετικές ηγετικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο που εργάζονται για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον», οι οποίες «σε μια χρονιά κρίσης όρμησαν στη μάχη».

Ο κατάλογος με τους 100, στον οποίο δεν υπάρχει κατάταξη, περιλαμβάνει 54 γυναίκες. Σε αυτόν βρίσκονται επίσης προσωπικότητες της πολιτικής όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη Βρετανία το 2020 για να χτίσουν μια ανεξάρτητη ζωή, ξεκινώντας το ίδρυμα Archewell, αλλά επίσης συνάπτοντας επικερδείς συμφωνίες για την παραγωγή τηλεοπτικών σόου και podcast.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News