default-image

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Με έχουν απατήσει"

Life
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Με έχουν απατήσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεσμένος στο "Πρωινό mou" ήταν την Πέμπτη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, για το αν σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια, αλλά και για την απιστία.

«Ο έρωτας έρχεται από μόνος του. Δε βγαίνεις έξω και λες "τώρα θα ερωτευτώ!". Στην αρχή σού αρέσει, μετά δένεσαι και μετά σου είναι απαραίτητος», είπε τονίζοντας ότι δε θα έμενε σε μια σχέση αν δεν ήταν ερωτευμένος.

«Γάμος για μένα σημαίνει να χαίρομαι πάρα πολύ που οι άνθρωποι γύρω μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Και να πηγαίνω στο γάμο τους!» ήταν το χιουμοριστικό σχόλιό του και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να παντρευτεί.

«Το παιδί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με το γάμο. Ένα παιδί απαραίτητο είναι να έχει δύο γονείς. Και τις δύο εικόνες. Ο γάμος, όμως, είναι μια επίκτητη ανάγκη. Είναι επιπρόσθετο κομμάτι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την απιστία, είπε: «Η απιστία είναι μια μορφή προδοσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις. Και δε συγχωρείται. Άπαξ και είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό. Μπορεί να το δεχτείς, μόνο όταν σταματήσει να σε αφορά ο άλλος».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει απατήσει κάποια σύντροφό του, απάντησε: «Παραδόξως, δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», ωστόσο παραδέχτηκε πως μάλλον τον έχουν απατήσει: «Νομίζω, ναι, με έχουν απατήσει», είπε.  

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News