default-image

Το πάρτι-έκπληξη για τη μαμά της Γιάννας

Κρήτη
Το πάρτι-έκπληξη για τη μαμά της Γιάννας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάρτι-έκπληξη, για γενέθλια της μητέρας της Μαρίκας, έκανε στο Ηράκλειο η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η Μαρίκα Δασκαλάκη, ως γνωστόν, κατάγεται από την Εμπαρο και ζει στο Ηράκλειο.

Το πάρτι είχε κανονιστεί να γίνει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ηρακλείου, με άκρα μυστικότητα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είχε ενημερώσει τη μητέρα της ότι θα κατέβει με την οικογένειά της στην Κρήτη, προκειμένου να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της από κοντά, αλλά για το πάρτι ούτε κουβέντα.


Κανονίστηκε να βρεθεί η κ. Μαρίκα, την κατάλληλη ώρα, στον κατάλληλο τόπο, δηλαδή στην αίθουσα του ξενοδοχείου που θα γινόταν το πάρτι έκπληξη. Εκτός από την ίδια είχε κανονιστεί να βρίσκονται εκεί και οι φίλες της, καθώς επίσης και κάποιοι συγγενείς που διαμένουν στην Κρήτη.


Συγκίνηση


Η έκπληξη για τη Μαρίκα Δασκαλάκη ήταν μεγάλη. Η καλοσυνάτη γυναίκα συγκινήθηκε πολύ. Όμως, η έκπληξη δεν περιορίστηκε εκεί. Ακολούθησαν κι άλλες εκπλήξεις, καθώς η κόρη της τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια. Είχε φροντίσει να "παίξει" κατά τη διάρκεια του πάρτι ακόμα και βιντεάκι με στιγμές από τη ζωή της μητέρας της.


Οι καλεσμένοι της Γιάννας και της μητέρας της μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τη βραδιά που πέρασαν. Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και για το σύζυγο της Γιάννας, τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, που ήταν γνήσια απλός και καταδεκτικός, παρά το... οικονομικοκοινωνικό του μέγεθος.


Περιπατητές ανέφεραν στη "Νέα Κρήτη" κάτι που τους έκανε εντύπωση τη βραδιά του πάρτι. Έξω από το ξενοδοχείο υπήρχε ένα ασθενοφόρο, το οποίο ευτυχώς αποδείχτηκε... αχρείαστο.


Στενοί δεσμοί


Η κ. Μαρίκα Δασκαλάκη αξίζει να σημειωθεί πως είναι υπόδειγμα σε όλα της. Όσοι την έχουν γνωρίσει έχουν να το λένε για την ευγένεια και την καλοσύνη της. Η Γιάννα την αγαπά πολύ και το απέδειξε για άλλη μια φορά...


Στο πάρτι ήταν και τα παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου, τα οποία επίσης διατηρούν δεσμούς με την Κρήτη. Πριν από μερικά χρόνια, θυμίζουμε, η κόρη της Γιάννας, Καρολίνα, είχε παντρέψει ένα νεαρό ζευγάρι, τον Γιάννη Κεντριστάκη και την εκλεκτή της καρδιάς του, στην Έμπαρο. Ακόμα έχουν να το λένε στο χωριό για τον καταπληκτικό μαλεβιζώτη που χόρεψαν μάνα και κόρη (Γιάννα και Καρολίνα) στο γλέντι...


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News