Άννα Φλωρινιώτη: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του πατέρα της - «Σ’ αγαπώ… Δώσε μου δύναμη να αντέξω μακριά σου»

Life
Άννα Φλωρινιώτη: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του πατέρα της - «Σ’ αγαπώ… Δώσε μου δύναμη να αντέξω μακριά σου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι θα πουν στον Γιάννη Φλωρινιώτη την Παρασκευή στο Γ’ Νεκροταφείο, όπως είπε η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες Τρίτη, 7 Ιουνίου, ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76 ετών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονικό οίδημα. Η κόρη του Άννα μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε πως η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Την Παρασκευή θα τον κηδέψουμε. Τώρα θα πάω για τα διαδικαστικά. Στο Τρίτο Νεκροταφείο θα γίνει. Τώρα θα κανονίσουμε την ώρα. Ότι θα γίνει στη Νίκαια μόνο ξέρουμε και ότι θέλουμε να γίνει η τελετή στον Άγιο Νικόλαο, στο λιμάνι. Ήταν προστάτης του ο Άγιος Νικόλαος και τον είχε δει πολλές φορές στον ύπνο του και γι’ αυτό βγάλαμε τον αδελφό μου ''Νίκο''», είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

Ο αποχαιρετισμός της Άννας Φλωρινιώτη στον πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη

Η Άννα Φλωρινιώτη νωρίτερα είχε αποχαιρετήσει τον πατέρα της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

«ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Σ’ ΑΓΑΠΩ… Δώσε μου δύναμη να αντέξω μακριά σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, Γιάννη.

Πηγή: iefimerida.gr - Το σπαρακτικό μήνυμα της Άννας Φλωρινιώτη για τον θάνατο του πατέρα της -Πότε θα γίνει η κηδεία - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News