Άκης Πετρετζίκης: Ο Αχιλλέας κάνει τα πρώτα του βήματα και… «τρέχει» στην αγκαλιά του μπαμπά του!

Life
Άκης Πετρετζίκης: Ο Αχιλλέας κάνει τα πρώτα του βήματα και… «τρέχει» στην αγκαλιά του μπαμπά του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος ο μικρός Αχιλλέας να ξεκινήσει τις εξερευνήσεις, αφού… πατάει γερά στα πόδια του πάντα με την επίβλεψη των γονιών του

 Πριν περίπου έναν χρόνο ο μικρός Αχιλλέας έκανε τα πρώτα του βήματα και ο περήφανος μπαμπάς, Άκης, είχε απαθανατίσει τη στιγμή και είχε αναρτήσει βίντεό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ένα χρόνο μετά ο Αχιλλέας είναι έτοιμος να εξερευνήσει τα πάντα γύρω του, αφού περπατάει και ανεβαίνει σκαλιά με τη βοήθεια και την επίβλεψη του μπαμπά του.

Βλέπετε ο μικρός θα κλείσει τα δύο σε μερικούς μήνες και τα δίχρονα χαρακτηρίζονται για την περιέργειά τους. Δεν είναι τυχαίο που ονομάζεται αυτή περίοδος «terrible twos». Τα «τρομερά δίχρονα» έχουν συνέχεια ενέργεια και διάθεση για να κάνουν τα πάντα μέσα στην ημέρα τους.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x89usgi?autoplay=1

Ο Άκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια δύσκολη περίοδο μιας και δεν είναι και λίγο να μεγαλώνεις δύο παιδιά με αρκετά μικρή ηλικία και μάλιστα σε αυτή τη φάση - που το ένα φτάνει την ηλικία των δύο. Θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την αντιδραστικότητα του μικρού Αχιλλέα από εδώ και πέρα και πώς να διατηρούν τον έλεγχο όταν θα δίνουν μια μάχη μαζί του για να πάρουν μια απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News