Μαρία Μενούνος: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο σκέφτηκα έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μην δω κι άλλο;» (vid)

Life
Μαρία Μενούνος: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο σκέφτηκα έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μην δω κι άλλο;» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο στο πάγκρεας, σκεφτόμουν πως δεν θα ζήσω για να γνωρίσω το παιδί μου» - Επίσης ότι "έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μην δω κι άλλο;"»

«Θα πάω στην Αίγινα και θα του πω ευχαριστώ!», είπε η Μαρία Μενούνος αναφερόμενη στον Άγιο Νεκτάριο, του οποίου δέχτηκε την βοήθειά του για στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και για την οποία μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μαρία Μενούνος και ο άντρας της περιμένουν ένα κοριτσάκι, το οποίο θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Στην εκπομπή εξέφρασε παράλληλα την χαρά της για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή.  

Ειδικότερα παραχωρώντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Μενούνος ανέφερε αρχικά για το πόσο χαρούμενη είναι που βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι πραγματική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», είπε αρχικά.

Η Μαρία Μενούνος, για τον ερχομό τους πρώτους του παιδιού είπε χαρακτηριστικά πως «έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα» δήλωσε στη συνέχεια.

Όταν η Μενούνος ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το πώς βίωσε την περιπέτεια της υγείας της, μετά την είδηση πως έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, εκείνη απάντησε ότι «φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα “πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;“». Η ίδια ανέφερε πως σοκαρίστηκε πολύ, γιατί στην αρχή δεν ήξερε πώς θα εξελισσόταν η κατάστασή της. «Ξέρω ότι είμαι πολύ δυνατή, έχω ανθρώπους δίπλα μου. Άλλοι το περνάνε χωρίς να έχουν αυτά που έχω. Σκεφτόμουν “έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μην δω κι άλλο;”».

Για το κοριτσάκι της, η Μαρία Μενούνος είπε πως «το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: “θέλω πάντα να χαμογελάς”. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News