Aν Νικόλ Σμιθ: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της επιχείρησε να τη βιάσει (vid)

Life
Aν Νικόλ Σμιθ: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της επιχείρησε να τη βιάσει (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της είχε καταδικαστεί για βιασμό της θείας του μοντέλου, η οποία ήταν μόλις 10 ετών – Στενή φίλη της Σμιθ περιέγραψε το περιστατικό, στο οποίο ο πατέρας του μοντέλου είχε προσπαθήσει να κάνει σεξ μαζί της αμέσως μετά το πάρτι στην έπαυλη του Playboy

Η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Anna Nicole Smith: You Don't Know Me» ασχολείται με την προσωπική και επαγγελματική ζωή του διάσημου μοντέλου του Playboy, Άννα Νικόλ Σμιθ.

Η σύνοψη της σειράς ντοκιμαντέρ έχει ως εξής: «Από την πρώτη της εμφάνιση στο Playboy το 1992, η θεαματική πορεία της Άννα Νικόλ ήταν η προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου, που σταμάτησε τραγικά με τον πρόωρο θάνατό της το 2007. Με πρόσβαση σε ακυκλοφόρητο υλικό, οικογενειακά βίντεο και συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα που δεν έχουν μιλήσει μέχρι τώρα, το "Anna Nicole Smith: You Don't Know Me" αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την ιστορία της εμβληματικής ξανθιάς σεξοβόμβας που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε πραγματικά».

Σε ένα από τα επεισόδια το μοντέλο προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Όπως εξιστορείται στο ντοκιμαντέρ, η Σμιθ είχε ανατραφεί κυρίως από τη μητέρα της και άλλα μέλη της οικογένειάς της, δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της.

Σε ηλικία 24 ετών, αποφάσισε να γνωρίσει τον πατέρα της και προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να τον εντοπίσει. Ο πατέρας της λεγόταν Ντόναλντ Χόγκαν. Αφού μίλησε με τον Χόγκαν στο τηλέφωνο, η Σμιθ κάλεσε αυτόν και τον αδελφό της για να τη συνοδεύσουν στον εορτασμό της ως «Playmate of the Year» στην έπαυλη του Playboy του Χιου Χέφνερ στο Λος Άντζελες.

Η Μελίσσα «Μίσσυ» Μπάιρουμ, στενή φίλη της Σμιθ, η οποία δήλωσε επίσης ότι ήταν πρώην ερωμένη της Σμιθ, θυμάται ότι το μοντέλο της περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με τη Μπάιρουμ, η Σμιθ της περιέγραψε το περιστατικό, στο οποίο ο πατέρας της Σμιθ είχε προσπαθήσει να κάνει σεξ μαζί της αμέσως μετά το πάρτι στην έπαυλη του Playboy.

«Μου είπε ότι ο πατέρας της είχε προσπαθήσει να κάνει σεξ μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπάιρουμ. Πρόσθεσε ότι η Σμιθ είχε δάκρυα στα μάτια της και ήταν «τόσο, μα τόσο απογοητευμένη» που το όραμά της για το πώς θα ήταν ο πατέρας της διαλύθηκε ολοκληρωτικά.

Όταν ρωτήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό στο ντοκιμαντέρ, ο ετεροθαλής αδελφός του μοντέλου, Ντόνι Χόγκαν, αρνήθηκε ότι ο πατέρας τους είχε προσπαθήσει να κάνει σεξ με την αδελφή του, καθώς «ήταν όλη την ώρα μαζί τους».

Στη συνέχεια, όμως, ανακάλεσε: «Δεν θα το πίστευα. Υποθέτω, όμως, ότι δεν ήμουν εκεί όλη την ώρα, οπότε μπορεί να είναι αλήθεια». Και στη συνέχεια τόνισε ο Ντόνι: «Ήθελα να μάθει η αδελφή μου την αλήθεια. Ο πατέρας μου δεν είναι τύπος ανθρώπου με τον οποίο θέλεις να είσαι μόνος ή να νιώθεις ασφαλής [μαζί του]. Δεν πρόκειται να νιώσεις ασφαλής». Επίσης, αποκάλεσε τον πατέρα του «τέρας».

Η Σμιθ ήταν μωρό όταν ο Χόγκαν διώχτηκε από το σπίτι επειδή βίασε τη θεία της, η οποία τότε ήταν μόλις 10 ετών. Αφού δήλωσε ένοχος και πέρασε έξι μήνες στη φυλακή, δημιούργησε μια νέα οικογένεια. Η Ντόνα Χόγκαν, ετεροθαλής αδελφή της Σμιθ, ισχυρίστηκε στο βιβλίο της «Train Wreck: The Life and Death of Anna Nicole Smith» του 2007, ότι ο Χόγκαν ήταν ένας βίαιος αλκοολικός που «κακοποιούσε όλες τις άλλες γυναίκες στη ζωή του, μεταξύ των οποίων εμένα, την ίδια του την κόρη».

Ο Χόγκαν πέθανε το 2009 από καρκίνο στους πνεύμονες.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News