Lady Gaga: «Αγνώριστη» στο TikTok - «Ποια είναι αυτή;» γράφουν οι θαυμαστές της (vid)

Life
Lady Gaga: «Αγνώριστη» στο TikTok - «Ποια είναι αυτή;» γράφουν οι θαυμαστές της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βίντεο στο TikTok προβλημάτισε το κοινό της, καθώς η σταρ φαινόταν διαφορετική από ό,τι συνήθως

«Αγνώριστη» εμφανίστηκε η Lady Gaga σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, με το κοινό της να αντιδρά.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα σύντομο κλιπ, για να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της HausLabs υπό τη μουσική υπόκρουση του «Princess Diana» των Ice Spice και Νίκι Μινάζ.

Σε αυτό, όπως αναφέρει το protothema.gr, εμφανίζεται κάπως... διαφορετική από τη σταρ που γνωρίζουμε, καθώς, εκτός από το δέρμα της, το οποίο δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ατέλεια, τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν αλλαγμένα.

Εντύπωση προκαλούν τα ζυγωματικά της, που κάνουν το πρόσωπό της να φαίνεται πιο αδύνατο. Κάποιοι πιστεύουν ότι η αλλαγή αυτή οφείλεται σε κάποιο φίλτρο, ενώ άλλοι αναφέρουν πως ίσως ευθύνεται για αυτό η απώλεια βάρους της για τις ανάγκες της ταινίας «Joker 2».

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν «βροχή», όπως ήταν αναμενόμενο, με τους ακόλουθούς της να αναφέρουν πως «αυτή η γυναίκα δεν μοιάζει σε τίποτα στη Lady Gaga».

«Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτή η Lady Gaga; Αλλιώς νιώθω ότι είμαι τρελός», έγραψε κάποιος, με έναν δεύτερο να αναφέρει πως «πρόκειται για μια άλλη εκδοχή της Μάιλι Σάιρους», η οποία μοιάζει με την αγαπημένη τους σταρ.

«Μοιάζει με κάποια που μοιάζει κάπως με τη Lady Gaga», έγραψε ένας άλλος στα σχόλια, ενώ άλλοι πρόσθεσαν: «Το μυαλό μου τσακώνεται για να αποφασίσει αν αυτή είναι η Μάιλι Σάιρους ή η Lady Gaga».

Υπήρξαν ωστόσο, κι εκείνοι, οι οποίοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν αναφέροντας πως τα σχόλια αυτά είναι «ρηχά κι απάνθρωπα». Τόνισαν μάλιστα πως η αλλαγή στο πρόσωπό της οφείλεται στο γεγονός ότι έχασε πολλά κιλά για τον νέο της ρόλο. «Έχασε βάρος για τον ρόλο της στην ταινία "Τζόκερ" και αυτό φαίνεται στο βίντεο. Βιάζεστε να κρίνετε», γράφει κάποιος κάτω από το βίντεο.

@ladygaga

These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD 💄💋 @HausLabs (Grrrrrrr…I’m wearing maple matte 😉)

♬ Princess Diana - Ice Spice & Nicki Minaj
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News