Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Έχω όγκο στον οισοφάγο, μου βάζουν αίμα»

Life
Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Έχω όγκο στον οισοφάγο, μου βάζουν αίμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για το πρόβλημα υγείας της από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

«Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη δική μου θέση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν. Πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζω. Η Φαίδρα και η πίστη με κρατούν. Έχω ένα παιδί και πρέπει να είμαι καλά για εκείνη, να της λέω «σ’ αγαπώ» κάθε βράδυ. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα». 

Τι θέμα υγείας αντιμετωπίζει

«Στην ουσία, είναι νευρολογικής φύσης. Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα. Τώρα κάνω μια ανοσοθεραπεία και με παρακολουθούν πολύ καλοί γιατροί. Μάλιστα, πήγα στην Ιταλία και επισκέφθηκα έναν εξαιρετικό καθηγητή αιματολόγο, ο οποίος εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνω μια ανοσοκαταστολή, δηλαδή μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεπάρκεια του φυσικού αίματος», είπε.

Πότε διαγνώστηκε;

«Είχα διαγνωστεί πριν από χρόνια με τρομακτική έλλειψη φολικού οξέως και σιδήρου. Προσπαθούσα να την καλύψω με καλή διατροφή. Ύστερα, όμως, ξαναέπεφτε στο μηδέν το φολικό οξύ. Εκεί που δούλευα δυνατά, μετά ήμουν στα τάρταρα και δεν μπορούσα να σηκωθώ, το σώμα μου δεν βοηθούσε. Αναρωτιόμουν τι συμβαίνει. Όταν βγήκε το αποτέλεσμα που έδειχνε θέμα στο αίμα, το οποίο δεν παράγει μόνο του αρκετά αιμοπετάλια, πήγα και στη Γερμανία. Αυτή η περιπέτεια όμως με κάνει να θέλω να είμαι παραγωγική και χρήσιμη στους άλλους».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News