Αλιμπέρτη και Γαρδέλης ή αλλιώς «Σοφία και... Αλέξης»: Μίλησαν ξανά μετά από χρόνια

Life
Αλιμπέρτη και Γαρδέλης ή αλλιώς «Σοφία και... Αλέξης»: Μίλησαν ξανά μετά από χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησαν μετά από χρόνια, από την εποχή του «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία», στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά μετά από χρόνια με τον Σταμάτη Γαρδέλη και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί σε ταινίες και την ατάκα που έχει αφήσει εποχή «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία».

«Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή», είπε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη απευθυνόμενη στον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου μού αρέσει πάρα πολύ», της απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τη σχέση τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην βρεθούμε είμαστε καρμικά δεμένοι», σημείωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

 «Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Όλη η Ελλάδα το λέει… Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;» συνέχισε ο Σταμάτης Γαρδέλης, θυμίζοντας την ατάκα που έχει «στοιχειώσει» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Μου το λένε συνέχεια, ρε φίλε. Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα… Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ», σχολίασε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Κι εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ», σημείωσε κλείνοντας ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αναφερόμενη στην επιστροφή της στην τηλεόραση, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε πως «τα νούμερα τηλεθέασης δεν με απασχολούν. Έχουμε τόσα εργαλεία που τα νούμερα με τα μηχανάκια δεν με ενδιαφέρουν. Βλέπω το Instagram μου πόσο ανεβαίνει και την ώρα της εκπομπής και λέω Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Θέλει τον χρόνο του και υπομονή. Μου αρέσει πολύ το “Ζήσε αλλιώς”. Καταλαβαίνω ότι το κόνσεπτ το αμερικάνικο θέλει μια σπιρτάδα και μια γρηγοράδα αλλά απολαμβάνω τα θέματά μας. Ρωτάω και εγώ να μάθω! Είναι ένα κόνσεπτ που δεν το έχω κάνει ξανά στη ζωή μου, είναι ιατρικού περιεχομένου», δήλωσε.

«Είχα αρχίσει να νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο μετά από 14 χρόνια. Βέβαια το ανακάλυψα αργά γιατί εγώ ξεκίνησα τα live στο Instagram που τα σταμάτησαν όλοι. Η Φαίη Σκορδά ευθύνεται για την επιστροφή μου, ήταν η αφορμή να με “τσιγκλήσει”».

Στη συνέχεια αποκάλυψε, σύμφωνα με το newsbomb.gr πως «έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, έρχομαι κάνω τα γυρίσματα και γυρνάω ξανά στην Πάρο. Στην Πάρο τα προβλήματα δεν έχουν την ίδια αξία, εδώ μεγεθύνονται. Το “τίποτα” εκεί έχει μια ποιότητα».

«Το "ναι" το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη», τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Σοφία Αλιμπέρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News