Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη και σπυριά» (vid)

Life
Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη και σπυριά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H τηλεπαρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που είχε στέλνοντας μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια

Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US μαζί με τον Τριαντάφυλλο, η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε παραπανίσια κιλά αλλά και σε εκείνη που φλέρταρε με τη νευρική ανορεξία.

Παίρνοντας την… πάσα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της εξομολόγηση με αφορμή τη συζήτηση και για το bullying στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που είχε στέλνοντας μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια. «Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι. Είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν ένα απεριποίητο κορίτσι. Οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, όπως τα άλλα κορίτσια. Είχα μια μεγάλη γαμψή μύτη, είχα αγριέψει και είχα σπυριά. Μια εικόνα που δεν έχει σχέση με τη σημερινή. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση.

Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια 13 ετών να βιάζονται να μεγαλώσουν. Ακόμη και τη σεξουαλική ζωή δεν είναι ανάγκη να την ολοκληρώσει μικρή ένα κορίτσι. Θα έρθει πιο μετά. Χαλάει και το σώμα, χαλάει και η αθωότητα. Μετά θα τα κάνεις όλα! Μετά τα 18 αλλάξαν όλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News