Μαριάντα Πιερίδη: «Βρήκα το 40 ημερών βρέφος μου να αυτοταΐζεται και την νταντά να παίζει στο κινητό»

Life
Μαριάντα Πιερίδη: «Βρήκα το 40 ημερών βρέφος μου να αυτοταΐζεται και την νταντά να παίζει στο κινητό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ενώ είμαι πιο ευαίσθητη απ’ ό,τι ήμουν, ταυτόχρονα είμαι και ένα τέρας που μπορεί να καταβροχθίσει όποιον τολμήσει να ενοχλήσει αυτό το πλασματάκι», λέει η Μαριάντα Πιερίδη

Επέστρεψε στο stage του «Just the 2 of us» έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια απουσίας από τη σκηνή και κάθε σαββατόβραδο δίνει τον καλύτερό της εαυτό ως coach του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη.

Ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη που μιλά για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 Of Us», για τη σχέση με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση, για το πώς κρατούν τις ισορροπίες, αλλά και για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο γιος της, Νικόλας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον Άρη, είναι πολύ τυπικός. Κάνει πάρα πολλές πρόβες προετοιμάζεται σαν να πηγαίνει σε αγώνα. Επίσης, η παραγωγή είναι φανταστική και αισθάνομαι πολύ όμορφα», δηλώνει.

Αυτό που την ώθησε, άλλωστε, να πάρει την απόφαση να επιστρέφει ήταν το καλό κλίμα που υπάρχει στο σόου. «Είναι σημαντικό για μένα που μπορώ να έχω μαζί μου το παιδί μου, γιατί το περιβάλλον είναι εξαιρετικό», εξηγεί.

Ο γιος της Νικόλας ήταν η αφορμή για να γνωρίσει έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. «Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να σταματήσω τη δουλειά, γιατί αυτό συνέβη έπειτα από μια πολύ άσχημη εμπειρία που είχα με μια συνεργάτιδα που θα με βοηθούσε με τον μικρό. Μόλις γέννησα, συνέχισα να δουλεύω. Έπειτα από το περιστατικό, το συζήτησα με τον Δημήτρη (σ.σ. αναφέρεται στον σύζυγό της, τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση) και με προέτρεψε να κάνω ό,τι αισθάνομαι. Όταν έχεις τη στήριξη του συζύγου, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα».

Τι ήταν αυτό που σόκαρε τη Μαριάντα; «Ένα βράδυ που έπεσε το ρεύμα στο μαγαζί, επέστρεψα γρηγορότερα σπίτι και είδα από το παράθυρο την νταντά να έχει στηρίξει το μπιμπερό σε ένα αντικείμενο και να ασχολείται με το κινητό της. Ο Νικόλας τότε ήταν σχεδόν 40 ημερών. Της ζήτησα να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί. Όταν αφήνεις ένα βρέφος να αυτοταΐζεται, είσαι... Πρέπει να με άκουσε όλη η Μύκονος... τώρα το περιγράφω ψύχραιμα. Ο Δημήτρης νόμιζε πως βλέπει ένα τέρας».

Το μεγάλωμα του γιου της την έκανε πιο δυνατή και ταυτόχρονα πιο συνειδητοποιημένη ως προς τις ουσιαστικές ανάγκες της. «Ενώ είμαι πιο ευαίσθητη απ’ ό,τι ήμουν, ταυτόχρονα είμαι και ένα τέρας που μπορεί να καταβροχθίσει όποιον τολμήσει να ενοχλήσει αυτό το πλασματάκι. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από τη μητρότητα», τονίζει.

Πηγή: Real

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News