Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν είχα ζεστή συνεργασία με τον Λιγνάδη, μου άλλαξε τον ρόλο πριν την πρεμιέρα»

Life
Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν είχα ζεστή συνεργασία με τον Λιγνάδη, μου άλλαξε τον ρόλο πριν την πρεμιέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μου έκανε εντύπωση η ιστορία για τον ηθοποιό που έτρωγε ξύλο από τον Φιλιππίδη... Ήταν γνωστό σε όλο τον θίασο... Αν ήμουν σε εκείνη την παράσταση θα είχα φύγει» είπε η Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα σε τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για τη ζωή της, και τις συνεργασίες της σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά και για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μας δεν ήταν παρών στις ζωές μας ούτε εμένα ούτε τη αδελφής μου, είχαν χωρίσει οι γονείς μου», είπε.

Σε ό,τι αφορά ρόλους της τηλεόρασης και για τους λόγους που τους είχε απορρίψει είπε: «Μου είχαν προτείνει να παίξω στο “Καφέ της Χαράς”. Απέρριπτα σειρές που μου προσέφεραν πολλά χρήματα προκειμένου να κάνω αυτό που θέλω στην υποκριτική».

Για το θέατρο και τον Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: «Έκανα πρεμιέρα στην Επίδαυρο χωρίς πρόβα γιατί μου άλλαξε ο Λιγνάδης τον ρόλο λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. Δεν είχα ζεστή συνεργασία με τον Λιγνάδη», σχολίασε ακόμα.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπογράμμισε πως «μου έκανε εντύπωση η ιστορία για τον ηθοποιό που έτρωγε ξύλο από τον Φιλιππίδη. Ήταν γνωστό σε όλο τον θίασο. Αν ήμουν σε εκείνη την παράσταση θα είχα φύγει. Έχω κάνει συμβιβασμούς στη δουλειά μου, έχω κατεβάσει το κεφάλι».

«Πιο μικρή είχα θυμό με τους δημοσιογράφους. Ήμουν μόνιμο θέμα σχολιασμού στις “κίτρινες” εκπομπές που έπαιζαν τότε», ανέφερε τέλος η Δήμητρα Ματσούκα.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News