Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή της Αλιμπέρτη έχει ακριβώς τις ίδιες στήλες που είχε η δική μου» (vid)

Life
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή της Αλιμπέρτη έχει ακριβώς τις ίδιες στήλες που είχε η δική μου» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος σου, όχι μόνο τον εαυτό σου», είπε για την υπόθεση Γεωργούλη η γνωστή παρουσιάστρια

Για αρκετά θέματα μίλησε σε δηλώσεις της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν ρωτήθηκε από πρωινή εκπομπή.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας πως, «όταν πηγαίνει ένας αιρετός εκπρόσωπος στο ευρωκοινοβούλιο δεν κουβαλάει μόνο το δικό του κομμάτι, αλλά και το δικό μας. Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος σου, όχι μόνο τον εαυτό σου», Σχολιάζοντας την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως «έχω δει κάποια αποσπάσματα» και «τους εύχομαι καλή επιτυχία», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αξίες της στην τηλεόραση λέγοντας: «Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν ξεπουλάω τις αξίες μου, ούτε το πώς αντιλαμβάνομαι το να κάνω τηλεόραση. Έκανα ιατρική εκπομπή το 2002 και ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που το έκανε. Τα έχω κάνει όλα στην τηλεόραση, νιώθω πληρότητα».

Στο τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε και την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς με τη δική μου εκπομπή. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο, γιατί ο Κωνσταντίνος Ξένος ήταν συνεργάτης μου τότε», τόνισε αφήνοντας τις αιχμές της.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News