Θεοφανία Παπαθωμά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...»

Life
Θεοφανία Παπαθωμά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες της κυρίας Χρονοπούλου αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας

Ανάρτηση στο προφίλ της έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης στην Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ, από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.  

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες της κυρίας Χρονοπούλου αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...» έγραψε συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά (σ.σ. για την οποία έχει παλαιότερα γραφτεί ότι υπήρξε μία εκ των... κατακτήσεων του Αλέξη Γεωργούλη), μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το ποια πλευρά στηρίζει και πιστεύει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News