Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του: «Με είχαν γαζώσει με καλάσνικοφ» (vid)

Life
Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του: «Με είχαν γαζώσει με καλάσνικοφ» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταξύ άλλων ο Νίκο αποκάλυψε πως δεν είναι ερωτευμένος, παρότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πως βρίσκεται σε σχέση με την Ζόζεφιν

Ο Νίνο σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη μίλησε για το ξεκίνημά του στη μουσική ενώ αναφέρθηκε στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του, ως τραγουδιστής και συνθέτης.

«Δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story και στις οντισιόν είπα “Τι βλακείες κάνεις;” και δεν ήθελα να πάω στις οντισιόν. Περνούσα και νόμιζα ότι θα φάω απόρριψη. Με πήραν από την παραγωγή και τους έλεγα ότι δεν θα πάω. Ήμουν ο τελευταίος παίκτης που πήραν! Έφυγα οικειοθελώς και ξαναμπήκα οικειοθελώς μετά», είπε ο Νίνο στην εκπομπή «Έλεος».

Και συνέχισε «Ήταν επικίνδυνο όταν πήρα τόση δημοσιότητα, ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν πρόλαβα να το χαρώ. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος με τεράστια ένταση».

«Όταν πρωτοβγήκαμε μας πήγαιναν σε διάφορα event. Είχαμε πάει σε ένα που είχε 20 κάμερες και πολύ κόσμο και οι κάμερες σαν να μπερδεύτηκαν λίγο. Πήγαν να γυρίσουν προς εμένα γιατί “έκαιγε” τότε το θέμα. Μόλις το είδε ο Ηλίας Ψινάκης αυτό το “μάζεψε” και δεν μας άφησε ούτε να χαιρετηθούμε με τον Σάκη Ρουβά. Και λέω “Τι κάνω;”. Τώρα κατάλαβα ότι ήταν το στρατηγικό άχαστο πλάνο του Ψινάκη», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η επίθεση με καλάσνικοφ

Σχετικά με την περιπέτεια που έζησε το 2007 όταν του γάζωσαν το αυτοκίνητο με σφαίρες είπε: «Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος. Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα».

//--> //-->

«Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες, τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», εξομολογήθηκε ο Νίνο.

Κλείνοντας ο Νίνο απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, τονίζοντας πως έχει αποκλείσει πλήρως αυτό το θέμα ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι ερωτευμένος, παρότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πως βρίσκεται σε σχέση με την Ζόζεφιν.

//--> //-->

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News