Χίλαρι Σουάνκ: Γέννησε δίδυμα στα 48 της - «Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο»

Life
Χίλαρι Σουάνκ: Γέννησε δίδυμα στα 48 της - «Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H νέα μαμά ευχήθηκε «Καλό Πάσχα!» στους 1,4 εκατ. ακολούθους της, ενώ επισήμανε ότι είναι μία «δημοσίευση από τον Παράδεισο»

Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Ιnstagram έκανε γνωστό η βραβευμένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) ότι έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

Δημοσιεύοντας ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο που δείχνει να κρατά τα μωρά της κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ήταν εύκολο! Αλλά αγόρι (και κορίτσι!) άξιζε τον κόπο». Επίσης η νέα μαμά ευχήθηκε «Καλό Πάσχα!» στους 1,4 εκατ. ακολούθους της, ενώ επισήμανε ότι είναι μία «δημοσίευση από τον Παράδεισο». Αμέσως μετά δέχθηκε αμέτρητα συγχαρητήρια και ευχές για τον ερχομό των διδύμων, μεταξύ αυτών της Σάρον Στόουν (Sharon Stone), της Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ (Mariska Hargitay) και της σχεδιάστριας Κέλι Γουέρσθλερ (Kelly Wearstler).

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε στο «Good Morning America» ότι η ίδια και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Φίλιπ Σνάιντερ (Philip Schneider), περιμένουν δίδυμα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σ’ ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργανώθηκε από κοινούς φίλους τον Νοέμβριο του 2016. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, σε μία παραμυθένια τελετή στο δάσος του Santa Lucia Preserve, στην Καλιφόρνια.

Τα δίδυμα είναι τα πρώτα παιδιά της σταρ και του δεύτερου συζύγου της, του 45χρονου επιχειρηματία Φίλιπ Σνάιντερ. Η ηθοποιός δέχθηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης από τους 1,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μετά την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης. 

Η Σάρον Στόουν έγραψε: «Ο Θεός να σας ευλογεί αγάπη μου. Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό ταξίδι ποτέ. Πολύ χαρούμενη για όλους σας».

«Συγχαρητήρια!» πρόσθεσε ο Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον.

Η Σοφία Μπους πρόσθεσε: «Είναι εδώ», με μια σειρά από emoji λευκής καρδιάς.

Τον περασμένο μήνα, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε έναν υπέρηχο από το «μωρό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων» την Κυριακή με λεζάντα: «Το μωρό Α φλεξάρει για την κάμερα στον υπέρηχο τους. #TheRealMillionDollarBaby #Prizefighter».

Η Χίλαρι κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας το 2005 για την ερμηνεία της ως αποφασισμένη σερβιτόρα που έγινε μποξέρ Μάγκι Φιτζέραλντ στο πολυβραβευμένο δράμα του Κλιντ Ίστγουντ, το οποίο συγκέντρωσε 216,8 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Η Χίλαρι και ο Φίλιπ Σνάιντερ παντρεύτηκαν το 2018 και φέρεται να συναντήθηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά τον Νοέμβριο του 2016 - πέντε μήνες αφότου έληξε τον τρίμηνο αρραβώνα της με τον πρώην επαγγελματία του τένις, Ruben Torres. Τον Οκτώβριο, η σταρ είχε εξομολογηθεί γιατί περίμενε τόσο πολύ για να κάνει παιδιά.

«Έκανα καριέρα και δεν είχα τη σωστή σχέση μέχρι… πριν από τέσσερα χρόνια, και όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να ενωθούν και να είμαι σωστή. Είναι κάτι που σκεφτόμουν ακόμη και ως νεαρό κορίτσι. Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου, οπότε είναι ωραίο να είμαι εδώ και απλά να είμαι έγκυος».

Η νέα μητέρα μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα στο Good Morning America, επίσης τον Οκτώβριο. «Θα γίνω μαμά! Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο παιδιών. Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να το συζητάς και να το μοιράζεσαι ». Η ηθοποιός του Boys Don't Cry ανακοίνωσε επίσης την επικείμενη μητρότητα στο Instagram, βάζοντας λεζάντα σε ένα βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά: «Σύντομα κοντά σας... Διπλή λειτουργία!».

 Φαίνεται ότι τα δίδυμα έφτασαν λίγο πιο νωρίς, καθώς η Χίλαρι είχε πει στο The Drew Barrymore Show ότι η ημερομηνία γέννησής τους συμπίπτει με τα γενέθλια του αείμνηστου πατέρα της. Ο Στίφεν Μάικλ Σουάνκ, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2021, είχε γεννηθεί στις 16 Απριλίου.

Μιλώντας στην Daily Mail το 2020, η ηθοποιός μίλησε για τα έμφυτα μητρικά της ένστικτα όταν επρόκειτο για τα αγαπημένα της πρόσωπα και τα ζώα: «Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ μητρική με τους ανθρώπους που νοιάζομαι και με όλα τα όντα που νιώθουν και είναι γύρω μου – τα σκυλιά μου, τα άλογά μου ή απλώς τα ανθρώπινα όντα». Συνέχισε προσθέτοντας: «Οποιοσδήποτε τύπος μητρότητας, κάθε είδους ανατροφή είναι να είσαι μητέρα».

Η ίδια μεγάλωσε στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον μέχρι που μετακόμισε μετά το διαζύγιο των γονιών της στην ηλικία των δεκαπέντε ετών. Προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της στην υποκριτική, η Σουάνκ και η μητέρα της μετακόμισαν στην Καλιφόρνια όπου αρχικά ζούσαν στο αυτοκίνητό τους μέχρι να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα για να αντέξουν οικονομικά ένα διαμέρισμα.

Ανέβηκε στη βιομηχανία του θεάματος, παίρνοντας μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές και χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες πριν εξασφαλίσει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Next Karate Kid του 1994. Έξι χρόνια αργότερα, η Χίλαρι θα έβλεπε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη, κερδίζοντας Όσκαρ για την ερμηνεία τη; στο Boys Don't Cry.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News