Βίκυ Καγιά: Τι θα γίνει με τις εκπομπές που παρουσιάζει μετά την οριστική αποχώρησή της από το Star

Life
Βίκυ Καγιά: Τι θα γίνει με τις εκπομπές που παρουσιάζει μετά την οριστική αποχώρησή της από το Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστικά αποχωρεί από το Star η Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του συμβολαίου της στις 30 Ιουνίου

Έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου, με το Star η Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, η απόφαση για να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο ανήκει στην ίδια την τηλεπαρουσιάστρια.

Το κανάλι μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει την είδηση, αρκούμενο να πει πως η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά ισχύει και η απόφαση είναι οριστική.

Η παρουσιάστρια, την Πέμπτη (6/4), έκανε ραντεβού με στελέχη του καναλιού όμως τα πράγματα δεν είχαν θετική έκβαση με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να πάρει την απόφαση να λήξει τη συνεργασία με το Star μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια λίγο πριν αποχωρήσει χαιρέτησε ευγενικά ανθρώπους του καναλιού.

Τι θα γίνει με το GNTM και το Shopping Star μετά τη λήξη του συμβολαίου της Βίκυς Καγιά

Το «Shopping Star» από τη πρώτη εκπομπή μέχρι σήμερα σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα πρόκειται για ένα project πάνω στη μόδα, το οποίο πίστευε πάρα πολύ η παρουσιάστρια. Το πιθανότερο σενάριο, μιας και το Star έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, είναι να εξεταστεί προσεχτικά η συνέχισή του με άλλη παρουσιάστρια στο τιμόνι της εκπομπής.

Πρόκειται για μια εκπομπή με δυναμική που ταίριαξε πολύ και στη fashion expert και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, καθώς το σχόλιο της είναι καυστικό, έχει βαρύτητα χωρίς να λείπουν τα απαραίτητα στιλιστικά tips. Επιπλέον, το Shopping Star εξακολουθεί στην ώρα προβολής του να κάνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το GNTM την επόμενη σεζόν είχε ήδη αποφασιστεί από τα στελέχη του καναλιού να μην βγει στον αέρα, καθώς το Star θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του το Fame Story, που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, και τη “Φάρμα” για την οποία μέχρι πρότινος τα δικαιώματα είχε ο Ant-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News